Strandhuisjesvergunning

Heeft u een strandhuisje en bent u lid van één van de kampeerverenigingen? Vraag dan deze strandhuisjesvergunning aan. U hoeft bij de aanvraag geen kenteken op te geven. Het kenteken waarmee u parkeert, meldt u zelf aan als u de vergunning in gebruik neemt.  

Wat zijn de voorwaarden?

  • U bent eigenaar van een strandhuisje gelegen langs Boulevard Barnaart.
  • U heeft bewijs dat u voor een heel seizoen gerechtigd bent tot het gebruik van een strandhuisje, dat wordt beheerd danwel ter beschikking wordt gesteld in verenigingsverband.
  • U kunt per strandhuisje één vergunning aanvragen tenzij voor dit strandhuisje al een 2e woningvergunning is verleend.
  • Wijzigt het strandhuisje van eigenaar? Neem dan contact op met de vereniging om de parkeervergunning over te laten zetten. Er is geen restitutie mogelijk.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven op de tarievenpagina
De looptijd van deze vergunning is van 1 april tot en met 31 maart.

 

Aanvragen

Vraag uw vergunning aan met dit online aanvraagformulier Strandhuisjesvergunning

Gebruik 

U gebruikt de ParkStart website om een kenteken aan te melden. In de toewijzingsbrief van uw vergunning vindt u een activatielink (Aanmelden ParkStart) waarmee u een eigen account voor ParkStart aanmaakt. De vergunning is hierna klaar om een kenteken aan te melden. Klik voor meer informatie op de button "Alles over Parkstart", onderaan deze pagina.

  • Registreer het kenteken waarmee u parkeert in ParkStart.
  • U kunt één voertuig per vergunning aanmelden.
  • Het is mogelijk op ieder moment van kenteken te wisselen.

Waar kunt u parkeren met deze vergunning?

De vergunning is alleen geldig op de parkeerapparatuurplaatsen aan de westzijde van de Boulevard Barnaart vanaf de Jacob van Heemskerckstraat tot aan de gemeentegrens met Bloemendaal.  Bekijk hier de plattegrond met gebieden

 

Wijziging?

Wijzigt het strandhuisje van eigenaar? Neem dan contact op met de vereniging om de parkeervergunning over te laten zetten. Er is geen restitutie mogelijk.