Boete en bezwaar

Heeft u een bekeuring ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Dat kan wel eens gebeuren. U kunt in dat geval in bezwaar gaan. Hoe gaat dit in zijn werk en waar kunt u dit bezwaar indienen? 

Aankondiging van beschikking

Deze boete krijgt u voor een verkeersovertreding zoals fout parkeren of parkeren zonder vergunning op een vergunninghoudersplaats.
U ontvangt deze boete van het CJIB, voor meer informatie over betaling en/of bezwaar verwijzen wij u naar de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)

Naheffingsaanslag (parkeerbelasting)

Deze parkeerbon ontvangt u als u bij de parkeerautomaat niet of te weinig betaalt, geen kenteken heeft aangemeld of geen geldige vergunning heeft. 
U ontvangt vanzelf binnen enkele weken een brief inclusief betaalverzoek van de gemeente Zandvoort. Bent u het niet eens met de naheffingsaanslag? Tot zes weken na ontvangst van het aanslagbiljet kunt u een bezwaar indienen bij de gemeente Zandvoort. Bekijk hiervoor de website van de gemeente. Omdat ParkeerService niet betrokken is bij de naheffingsaanslagen kunnen wij u niet helpen met vragen.

 

Bezwaar op afwijzing van een vergunning

Heeft u een parkeervergunning aangevraagd maar krijgt u een afwijzing? ParkeerService geeft de vergunningen op basis van gemeentelijke regelgeving uit. Voor informatie over het indienen van een bezwaar bekijkt u de website van de gemeente of neemt u contact op met de Gemeente Zandvoort via tel: 14 023.