Formule 1, Dutch Grand Prix

20 jul 2023

De Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort vindt plaats van 25 tot en met 27 augustus 2023. Hoe is het met de bereikbaarheid van Zandvoort tijdens en rondom deze dagen?

Bezoekers van Zandvoort zijn welkom als voetganger, met de fiets, met de trein en met georganiseerd busvervoer. Als bezoeker kun je niet parkeren in Zandvoort zelf of in de buurt van het circuit. Zandvoort is voor bezoekers met de auto niet bereikbaar tijdens het raceweekend.

Bewoners van Zandvoort, bedrijven en leveranciers zijn uitgezonderd van dit parkeerverbod. Hiervoor zijn speciale regelingen opgesteld. Informatie over parkeren, bereikbaarheid en doorlaatbewijzen vind je op de website van de Formule 1.

Zandvoort Formule 1 en Racefestival
Formule 1 - Veelgestelde vragen
Doorlaatbewijs - kentekencheck


Is mijn parkeervergunning geldig tijdens de Grand Prix?

  • Inwoners en ondernemers met een doorlopende parkeervergunning kunnen gewoon op straat blijven parkeren in het eigen zonegebied. Ook de bewonersregeling om max 4 uur te parkeren kunt u blijven gebruiken.
  • De bezoekersregeling kan niet gebruikt worden van 24 augustus 05.00 uur tot zondag 27 augustus 23.00 uur.
  • Voor uw bewoners- of bedrijfsvergunning ontvangt u van de gemeente een doorlaatbewijs.

Is mijn abonnement geldig tijdens de Grand Prix?

ParkeerService heeft alle abonnementhouders gemaild over de geldigheid van het abonnement.

  • Heeft u een vast kenteken dan wordt dit kenteken aangemeld voor een tijdelijke parkeervergunning voor op straat. 
  • Voor elk abonnement in uw bezit ontvangt u van de gemeente een doorlaatbewijs. Dit doorlaatbewijs kunt u gebruiken om van donderdag 24 augustus 05:00 uur tot en met zondag 27 augustus 23:00 uur Zandvoort in te komen. U ontvangt dit doorlaatbewijs alleen automatisch wanneer uw kenteken bekend is (bekijk hiervoor de Doorlaatbewijs - kentekencheck website).