Hulpverlenersvergunning

Heeft u een zorgbedrijf in vergunninggebied Zandvoort Noord of Zandvoort Zuid? Dan kunt u een hulpverlenersvergunning aanvragen waarmee u in beide vergunninggebieden kunt parkeren. 

Wat zijn de voorwaarden?

  • U werkt in de zorg of heeft een bedrijf in de zorgsector en kunt aantonen dat voor het uitvoeren van uw werk deze parkeervergunning noodzakelijk is. In aanmerking komen medische zorginstellingen en welzijnsinstellingen, personen die actief zijn in de vrijgevestigde beroepen, instellingen en personen in de medische sector;

  • Upload een recent uittreksel van de KvK of een BIG registratie én een onderbouwing waarom u de vergunning voor het werk nodig heeft;

  • De vergunning is geldig in parkeergebied Zandvoort Noord én Zandvoort Zuid;

  • U hoeft bij de aanvraag geen kenteken op te geven, het kenteken waarmee u parkeert, meldt u aan als u de vergunning in gebruik neemt. 


Tarieven

Bekijk de actuele tarieven op de tarievenpagina
De looptijd van deze tijdelijke vergunning is van 1 juni tot en met 30 september. 

 

Aanvragen

Vraag uw vergunning aan via dit online aanvraagformulier Hulpverlenersvergunning
Met dit formulier kunt u tegelijkertijd een bezoekersregeling aanvragen.

Gebruik 

Na toewijzing van de vergunning ontvangt u per mail een activatielink waarmee u in ParkStart een eigen account aanmaakt. De vergunning is hierna klaar voor gebruik. Klik voor meer informatie op de button "Alles over Parkstart", onderaan deze pagina.

  • Registreer het kenteken waarmee u parkeert in ParkStart.
  • U kunt één voertuig per vergunning aanmelden.
  • Het is mogelijk op ieder moment van kenteken te wisselen.

Waar kunt u parkeren met een vergunning?

Een hulpverlenersvergunning is geldig in de gebieden Zandvoort Noord en Zandvoort Zuid. Bekijk hier de plattegrond met gebieden.

Op welke tijden heeft u een vergunning nodig?

Bekijk de pagina Betaald parkeren voor de actuele tijden.

 

Wijziging doorgeven?

Heeft u de vergunning niet meer nodig? Geef dit door met onderstaand beëindigingsformulier. Een vergunning kunt u niet aan iemand anders doorgeven.  

  • beëindigingsformulier