Bezoekersregeling Hulpverleners

Heeft u een hulpverlenerspraktijk in Zandvoort Noord of Zandvoort Zuid? Gebruik dan deze bezoekersregeling. U meldt de kentekens van uw cliënten in de bezoekersregeling aan. Zo kunnen zij op straat parkeren. 

Wat zijn de voorwaarden?

  • U werkt in de zorg of heeft een bedrijf in de zorgsector en kunt aantonen dat voor het uitvoeren van uw werk deze parkeervergunning noodzakelijk is. In aanmerking komen medische zorginstellingen en welzijnsinstellingen, personen die actief zijn in de vrijgevestigde beroepen, instellingen en personen in de medische sector;
  • Upload een recent uittreksel van de KvK of een BIG registratie én een onderbouwing waarom u de vergunning voor het werk nodig heeft;
  • Maximaal 1 bezoekersregeling per BIG registratie; 


Tarieven

De bezoekersregeling is in dit eerste proefjaar gratis.
De looptijd van deze tijdelijke vergunning is van 1 juni tot en met 30 september. 
 

Aanvragen

Vraag uw vergunning aan met dit online aanvraagformulier bezoekersregeling hulpverleners

Gebruik 

Na toewijzing van de bezoekersregeling ontvangt u per mail een activatielink waarmee u in ParkStart een eigen account aanmaakt. De regeling is daarna klaar voor gebruik. Klik voor meer informatie op de button "Alles over Parkstart", onderaan deze pagina.

- Meld het kenteken van uw cliënt in ParkStart aan en na gebruik weer af. Als u het kenteken niet zelf afmeldt, gebeurt dit automatisch om 20.00 uur (einde vergunningstijd). 
- U kunt maximaal 3 auto’s tegelijkertijd aanmelden.

Waar kunt u parkeren met een vergunning?

Deze vergunning is geldig in het gebied waar uw praktijk is gevestigd, dit gebied staat in uw toewijzingsbrief. Bekijk hier de plattegrond met gebieden.

Op welke tijden heeft u een vergunning nodig?

Bekijk de pagina Betaald parkeren voor de actuele tijden.

 

Wijziging?

Als uw praktijk stopt of verhuist, is uw vergunning niet meer geldig. Gebruik dit beeindiginsformulier om uw vergunning stop te zetten.